• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Windows 11

Windows 11

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rega

We would like to provide the best quality and factory-grosir price for our customers, please feel free to contact us for more details and discount.

Cara pembayaran

sampeyan bisa milih sing trep kanggo sampeyan:

1. Pesenan reguler: Transfer Telegraphic, Western Union, Money Gram, WeChat, Alipay

2. Sample / urutan nyoba: PayPal

Kintunan

Kanggo kode kunci produk, kita bisa ngirim menyang email ing 2 jam sawise pembayaran rampung.

Kanggo stiker, paket OEM lan kothak ritel, kita umume nggunakake kapal DHL saka HK, sampeyan bisa nampa ing 3-7 dina.Yen EMS, udakara 15 dina.Babagan Custom lan pajak, aja kuwatir, kita duwe pengalaman nindakake invoice pengiriman sing regane murah, supaya sampeyan bisa nyuda.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita