• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Server

  • Windows Server 2019 DataCenter

    Pusat Data Windows Server 2019

    Microsoft Windows Server 2019 Datacenter dirancang kanggo papan kerja sing wis virtual banget kayata pusat data lan lingkungan maya.Sistem kasebut uga nambah lapisan keamanan anyar lan kalebu akeh fitur lan teknologi liyane sing bakal ngowahi cara sampeyan nindakake bisnis, ningkatake efisiensi lan kepuasan.

  • Windows server 2019 SQL server

    Windows server 2019 SQL server

    Kinerja lan intelijen sing unggul ing industri babagan kabeh data sampeyan, terstruktur lan ora terstruktur.

    Database paling aman sajrone 9 taun pungkasan saben NIST.

    Njaluk database apa wae kaya Oracle, MongoDB, Cassandra, lan Hadoop kanthi cara sing aman lan performa banget-kabeh tanpa mindhah utawa nyalin data.

  • Microsoft Windows Server 2019 Standard 

    Microsoft Windows Server 2019 Standard

    Ningkatake keamanan jaringan server nganggo Lisensi Standar Microsoft Windows Server 2019 kanggo 16 intine.Iki nggunakake konfigurasi server HP Proliant anyar kanggo solusi jaringan generasi sabanjure.Server iki nggunakake macem-macem program lisensi basis siji sing nutupi 16 inti kanggo operasi sing efektif.Lisensi 16-inti standar Windows Server 2019 menehi akses menyang konfigurasi lisensi liyane ing server sing dilisensi tuku pisanan.Lisensi iki nderek model lisensi basis prosesor sing digunakake ...