• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Produk

  • Microsoft Windows 10 Home 64-bit (OEM Software) (DVD)

    Microsoft Windows 10 Home 64-bit (OEM Software) (DVD)

    Cathetan

    ● Sampeyan kudu nampa Ketentuan Lisensi sing dilampirake, uga ing microsoft.com/useterms.Aktivasi mbutuhake lisensi Single.

    kalebu

    ● Disk Piranti Lunak

  • Microsoft Windows 10 home New Windows 10 home USB retail box Japanese Russian Korean English

    Microsoft Windows 10 ngarep New Windows 10 ngarep USB kothak ritel Japanese Russian Korea Inggris

    Instal 32/64-bitWindows 10 Ngarepsistem operasi sakaMicrosofting notebook utawa desktop kanggo nambah karo menu Mulai hibrida, browser web Microsoft Edge, lan asisten pribadi Cortana.Tanpa ninggalake desktop Windows kanggo ngakses aplikasi sampeyan, Menu Mulai hibrida ing Windows 10 Ngarep katon padha karo menu ing Windows 7 lan digabungake karo kothak urip sing digunakake ing Layar Mulai Windows 8.

  • Microsoft Windows 10 home OEM Key COA License Sticker Global Online Activation win 10 home Blue Label

    Microsoft Windows 10 ngarep OEM Key COA Lisensi Sticker Global Online Activation menang 10 ngarep Blue Label

    ● Windows 10 menehi pengalaman paling apik kanggo miwiti kanthi cepet lan rampung ● Windows Hello minangka mlebu tanpa sandhi sing menehi sampeyan cara paling cepet lan paling aman kanggo mbukak kunci piranti Windows ● Windows 10 menehi proteksi lengkap – Kalebu antivirus, firewall, proteksi internet, lan liya-liyane ● Enkripsi lan proteksi data BitLocker mbantu njaga informasi sampeyan kanthi aman ● Fungsi Hyper-V ngidini sampeyan nggawe mesin virtual, dene desktop remot ngidini sampeyan mlebu saka ...
  • Online 24 hours Ready Stock Email Delivery Win 10 home Key Windows 10 home Digital Key 64bit 32 Bit

    Online 24 jam Stok Siap Kirim Email Win 10 Kunci ngarep Windows 10 Kunci Digital ngarep 64bit 32 Bit

    Windows 10 Ngarep Kanthi fitur utama Windows 10, kalebu menu Start anyar, browser Edge, login biometrik Windows Hello lan asisten swara virtual Cortana.Windows 10 Ngarep uga bakal kalebu kemampuan streaming game, ngidini para pemain main game XboxOne langsung ing PC.Kanggo nambah keamanan sistem, pangguna edisi ngarep ora duwe hak milih nganyari keamanan kritis saka Windows Update, lan sistem bakal nginstal dhewe.Windows 10 Ho...
  • Microsoft Windows 10 Professional DVD Package Win 10 Pro OEM Key Multilingual packaging

    Microsoft Windows 10 Paket DVD Profesional Win 10 Pro OEM Key Multilingual packaging

    ● Windows 10 menehi pengalaman paling apik kanggo miwiti kanthi cepet lan rampung ● Windows Hello minangka mlebu tanpa sandhi sing menehi sampeyan cara paling cepet lan paling aman kanggo mbukak kunci piranti Windows ● Windows 10 menehi proteksi lengkap – Kalebu antivirus, firewall, proteksi internet, lan liya-liyane ● Enkripsi lan proteksi data BitLocker mbantu njaga informasi sampeyan kanthi aman ● Fungsi Hyper-V ngidini sampeyan nggawe mesin virtual, dene desktop remot ngidini sampeyan mlebu saka ...
  • Microsoft Windows 10 Professional New Windows 10 Pro USB retail box Japanese Russian Korean English

    Microsoft Windows 10 Professional New Windows 10 Pro kothak ritel USB Jepang Rusia Korea Inggris

    Pambuka produk Siji tombol kanggo siji PC, paket lengkap & nganyari lan macem-macem basa. Kita janji yen produk iki bakal tetep efektif yen wis diaktifake.Windows 10 nduweni multi-basa,lan ndhukung Korea, Italia, Prancis, Spanyol, Polandia, Rusia, Arab lan sapiturute.Nyedhiyani layanan sawise-sales sampurna, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab sembarang masalah karo produk Price Yen sampeyan pengecer utawa installer, kita welcome pitakonan Panjenengan sawayah-wayah, lan aku bakal menehi diskon paling apik.Yen kita ...
  • Microsoft Windows 10 Professional OEM Key COA License Sticker Global Online Activation win 10 pro Blue Label

    Microsoft Windows 10 Profesional OEM Key COA Lisensi Sticker Global Online Activation menang 10 pro Blue Label

    ● Windows 10 menehi pengalaman paling apik kanggo miwiti kanthi cepet lan rampung

    ● Windows Hello minangka mlebu tanpa sandhi sing menehi sampeyan cara paling cepet lan paling aman kanggo mbukak kunci piranti Windows.

    ● Windows 10 menehi proteksi lengkap – Kalebu antivirus, firewall, proteksi internet, lan liya-liyane

    ● Enkripsi lan proteksi data BitLocker mbantu supaya informasi sampeyan tetep aman

    ● Fungsi Hyper-V ngijini sampeyan nggawe mesin virtual, nalika remot desktop ngijini sampeyan kanggo mlebu saka komputer beda

  • Microsoft Windows 10 Professional OEM Key COA License Sticker Global Online Activation win 10 pro red Label

    Microsoft Windows 10 Profesional OEM Key COA Lisensi Sticker Global Online Activation menang 10 pro Label abang

    Napa Tuku Microsoft Windows 10 Professional?Kauntungan paling gedhe saka Windows 10 profesional yaiku kaya Windows.Supaya Microsoft banget ngerti fokus sistem ing partai adoh saka desktop lan menu wiwitan, cepet banget prasaja ora bakal bisa.Iki kombinasi paling apik rasa seneng karo kualitas paling apik Windows 7 lan Windows 8, desktop fitur 7 karo sawetara tutul-loropaken sifat 8.1.Sing paling penting, Windows 10 Pro mbuktekake impen Microsoft nyedhiyakake ...
  • Windows 11

    Windows 11

    Price Kita kaya kanggo nyedhiyani kualitas paling apik lan rega pabrik-grosir kanggo kita pelanggan, please aran gratis kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane lan diskon.Cara pembayaran sampeyan bisa milih sing trep kanggo sampeyan: 1. Pesen biasa: Transfer Telegraphic, Western Union, Money Gram, WeChat, Alipay 2. Sample/trial order: PayPal Shipment Kanggo kode kunci produk, kita bisa ngirim menyang email sampeyan ing 2 jam sawise pembayaran rampung.Kanggo stiker, paket OEM lan kothak ritel, kita umume nggunakake kapal DHL saka H ...
  • Windows Server 2019 DataCenter

    Pusat Data Windows Server 2019

    Microsoft Windows Server 2019 Datacenter dirancang kanggo papan kerja sing wis virtual banget kayata pusat data lan lingkungan maya.Sistem kasebut uga nambah lapisan keamanan anyar lan kalebu akeh fitur lan teknologi liyane sing bakal ngowahi cara sampeyan nindakake bisnis, ningkatake efisiensi lan kepuasan.

  • Windows server 2019 SQL server

    Windows server 2019 SQL server

    Kinerja lan intelijen sing unggul ing industri babagan kabeh data sampeyan, terstruktur lan ora terstruktur.

    Database paling aman sajrone 9 taun pungkasan saben NIST.

    Njaluk database apa wae kaya Oracle, MongoDB, Cassandra, lan Hadoop kanthi cara sing aman lan performa banget-kabeh tanpa mindhah utawa nyalin data.

  • Microsoft Windows Server 2019 Standard 

    Microsoft Windows Server 2019 Standard

    Ningkatake keamanan jaringan server nganggo Lisensi Standar Microsoft Windows Server 2019 kanggo 16 intine.Iki nggunakake konfigurasi server HP Proliant anyar kanggo solusi jaringan generasi sabanjure.Server iki nggunakake macem-macem program lisensi basis siji sing nutupi 16 inti kanggo operasi sing efektif.Lisensi 16-inti standar Windows Server 2019 menehi akses menyang konfigurasi lisensi liyane ing server sing dilisensi tuku pisanan.Lisensi iki nderek model lisensi basis prosesor sing digunakake ...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3