• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Kantor 2021 Ngarep lan Bisnis Kanggo Windows paket kunci ritel kantor 2021 hb DVD

Kantor 2021 Ngarep lan Bisnis Kanggo Windows paket kunci ritel kantor 2021 hb DVD

Katrangan singkat:

Microsoft Office 2021 Ngarep lan Bisnis PC

Office 2021 minangka solusi sampurna kanggo bisnis cilik sing pengin ngirit wektu lan dhuwit kanggo kabutuhan kantor, kanthi fitur sing dirancang khusus kanggo para pengusaha.

Edisi anyar Microsoft Office iki wis dikembangake dening eksekutif perusahaan sing ngerti apa sing dibutuhake kanggo duwe bisnis sampeyan dhewe - mbantu sampeyan nyederhanakake tugas kaya invoice utawa jadwal rapat nalika isih nyedhiyakake kabeh program piranti lunak utama kayata Word lan Excel, sing perlu ing sembarang lingkungan kerja modern.


Detail Produk

Tag produk

Office 2021 nawakake cara sing apik kanggo ngakses alat sampeyan saka ngendi wae ing donya.Kanthi Office 2021 edisi Ngarep & Bisnis sampeyan bisa kerja luwih efisien tinimbang sadurunge:
Desain anyar sing luwih gampang diakses kanggo kabeh aplikasi Office favorit.Seneng antarmuka adhedhasar pita sing digawa menyang sampeyan kanthi cahya anyar, kanthi dhukungan mode peteng sing kuat lan liya-liyane!
Ora perlu langganan — kanthi tuku siji, sampeyan mbukak kunci saben piranti lunak sing dibutuhake kanggo mbangun dhasar sing dipercaya kanggo bisnis sampeyan.
Tetep nyambung lan enggo bareng file kanthi gampang.Office 2021 nggawe urip luwih gampang kanthi opsi enggo bareng lan aksesibilitas luwih akeh tinimbang sadurunge.
Suite Office anyar mesthi kudu dicoba yen sampeyan pengin sukses ing pasar kompetitif saiki!Nampa aplikasi sing dianyari iki kanthi ragad siji-wektu ngidini sampeyan nikmati pengalaman klasik nggunakake Word, Excel lan PowerPoint bebarengan karo aplikasi sing luwih fokus ing bisnis kaya Outlook.
Suite Office 2021 uga dilengkapi akeh fitur tambahan sing bakal mbantu ngirit wektu nalika nggarap proyek utawa presentasi sabanjure - aja kantun kesempatan iki!

Fitur

Suite produktivitas Office 2021 Omah lan Bisnis minangka alat sing sampurna kanggo bisnis apa wae sing kudu tetep ing ndhuwur game.Kanthi macem-macem fitur lan pilihan anyar, aplikasi Microsoft sing kalebu bakal nggawe kantor sampeyan luwih efisien tinimbang sadurunge!

FiturMicrosoft Word 2021

Piranti lunak pangolahan tembung sing sampeyan seneng digunakake kanggo esai lan dokumen wis bali, nanging wektu iki luwih apik tinimbang sadurunge.Kanthi fitur-fitur anyar sing nggawe nulis luwih kohesif ora preduli apa wae - apa sekolah utawa proyek omah - aplikasi favorit sampeyan wis ditambah karo trik sing apik!

Nggawe luwih akeh ing wektu sing luwih sithik tinimbang sadurunge.Kabeh alat sing dibutuhake kanggo proyek apa wae, ing pucuk driji!Gunakake garis "Marang kula" kanggo nemokake fitur, lan sijine ing Toolbar Akses cepet kanggo akses gampang.

Apik Mode peteng.Tansah layar kanthi gampang ing mripat kanthi mode peteng sing anyar lan apik.Saiki, kaca sampeyan uga dadi peteng, lan sampeyan bisa ngetik mode Fokus kanggo ngganti werna latar mburi tanpa gangguan.

Maca swara sing luwih apik.Swara teks kanggo wicara sing anyar lan apik banget wis teka ing Word 2021. Seneng swara kualitas dhuwur lan bisa dingerteni kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti dokumen.Ya, malah bisa digunakake karo Fokus Garis anyar ing Immersive Reader!

Komentar digawe modern.Ora ana pop-up sidebar maneh.Komentar saiki inline lan kontekstual, kanthi @sebutan lan akeh liyane sing bakal teka.

Ganti dokumen sampeyan dadi situs web.Microsoft Sway ngidini sampeyan nggawe kaca web kanthi 1 klik saka dokumen Word.Pilih saka macem-macem pilihan tata letak, animasi, lan nggawe suntingan ing Sway.

Microsoft Excel 2021

Microsoft Excel 2021 minangka aplikasi spreadsheet sing paling lengkap lan gampang digunakake ing pasar saiki.Entuk katrampilan nganalisa data kanthi apik karo kabeh fitur anyar iki sing digawe mung kanggo wong kaya sampeyan!

Excel 2021 ngluwihi watesan saka apa sing sadurunge bisa dipikirake.Sampeyan saiki bisa ngluwihi ide lan nggawe spreadsheet sing rumit lan profesional kanthi gampang!

Gunakake data sampeyan kanthi lengkap.Analisa informasi kanthi cepet lan gampang.Wong saka pendhudhukan utawa negara apa wae ing saindenging jagad bisa entuk katrampilan nggawe keputusan sing luwih apik adhedhasar temuan saka spreadsheet Excel!

fungsi anyar.Fungsi anyar sing kuat ngidini sampeyan ngapusi lan nggarap data kanthi luwih akeh.fungsi anyar ngenalaken kalebu LET () lan XLOOKUP () ing Excel, karo akeh liyane teka!

Stabilitas lan dandan kinerja.Kinerja Excel sing luwih apik ndadekake nggarap set gedhe luwih gampang tinimbang sadurunge, amarga kacepetan sing luwih cepet ing pitungan lan pandhu arah.

Microsoft PowerPoint 2021

PowerPoint 2021 cocog kanggo wong sing pengin nggawe presentasi sing menarik, lan bener-bener nuduhake kanthi cara sing luwih narik kawigaten tinimbang sadurunge.Kanthi dandan sing digawe dening Microsoft dhewe uga ditambahake fitur-fitur anyar - sampeyan ora bisa salah!

Dadi kreatif, dadi profesional.Presentasi sing paling apik yaiku presentasi sing bisa ngidini imajinasi sampeyan mili.PowerPoint 2021 ngidini sampeyan nindakake iki, nanging isih njaga nada profesional kanggo macem-macem skenario.

Master saka pakaryan.Presentasi paling apik nalika mili saka siji bab menyang liyane kanthi cara sing nyenengake.PowerPoint 2021 ngidini sampeyan nggawe presentasi sampeyan seger lan menarik kanthi alat, animasi, transisi!

Lebokake lambang anyar lan model 3D.Nggarap perpustakaan lambang SVG sing ditambahi kanggo nggawe karya sampeyan metu saka liyane!Pilih ing antarane sing dirancang kanthi profesional, utawa upload dhewe yen sampeyan rumangsa kreatif.

PowerPoint 2021 nggawe sampeyan rumangsa krungu.Saiki, presentasi sampeyan bisa duwe sentuhan sing luwih pribadi kanthi ngrekam narasi saka program kasebut dhewe - ora perlu golek sumber njaba utawa nandur modal wektu kanggo ngrekam dhewe ing aplikasi sing kapisah!

Microsoft Outlook 2021

Fokus.diatur.Responsif.

Email minangka tulang punggung bisnis sing sukses.Sampeyan kudu bisa ndeleng kanthi jelas, lan duwe akses sanajan sampeyan lagi ing perjalanan!Outlook 2021 nambah kabeh aspek email kalebu format, kontak, lan lampiran.Iku luwih gampang tinimbang sadurunge kanggo sampeyan utawa organisasi kanggo nggayuh klien utawa rekan kerja kanthi Outlook 2021.

Aja lali babagan ngrancang rapat uga!Outlook bisa mbantu sampeyan ngrancang rapat kanthi pribadi, uga online liwat Skype for Business.Isi tanggalan karo acara mbesuk, tenggat wektu & liyane saka ing siji aplikasi prasaja.

Sistem

Mangkene syarat sistem minimal kanggo nginstal suite iki.Disaranake ngluwihi iki kanggo njamin dhewe pengalaman sing nyenengake karo Office 2021 Home & Business:

Prosesor: 1,6 GHz utawa luwih cepet, prosesor 2-inti.

Memori / RAM: 4 GB utawa luwih kanggo 64-dicokot;2 GB utawa luwih kanggo sistem adhedhasar 32-dicokot.

Hard disk: Minimal 4GB papan hard disk sing kasedhiya dibutuhake ing harddisk instalasi.

Sistem Operasi: Windows 10 utawa Windows 11 dibutuhake kanggo Office 2021.

Grafis: Akselerasi hardware grafis mbutuhake DirectX 9 utawa luwih anyar, kanthi WDDM 2.0 utawa luwih dhuwur ing Windows 10.

versi .NET: Sawetara fitur mbutuhake .NET 3.5 utawa 4.6 lan luwih dhuwur kanggo uga diinstal.

Sistem Persyaratan liyane

Fungsi Internet mbutuhake sambungan internet.

Akun Microsoft bisa uga dibutuhake.

Piranti sing aktif tutul dibutuhake kanggo nggunakake fungsi multitouch.

Fungsi lan grafis aplikasi sing kalebu bisa beda-beda adhedhasar sistem sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita