• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Windows 11 wis metu saiki: iki sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nganyarke

Windows 11 wis metu saiki: iki sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nganyarke

OS anyar Microsoft bisa diinstal saiki, nanging ana sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti ...

Windows 11 review: Kita seneng nanging sampeyan ora kudu nganyarke saiki
Tanggal rilis: 5 Oktober 2021
Rega: Nganyari gratis kanggo pangguna Windows 10 sing wis ana
Cara nginstal Windows 11

Owah-owahan antarmuka: Anyar, desain bunder
Toko Microsoft sing dirancang maneh lan dhukungan kanggo Aplikasi Android
Integrasi aplikasi Xbox sing luwih apik
AutoHDR ndadekake game lawas katon luwih sregep

DirectStorage bakal nambah SSD ing Windows 11
Windows 11 wis nggawa cat anyar menyang OS Microsoft.Ana tampilan anyar kanggo desktop, desain ulang UI utama, lan owah-owahan gedhe ing aplikasi lan layanan Microsoft OS inti sing kita andalake ing game PC.Nanging sing paling penting, Microsoft ujar Windows 11 dibangun kanggo tukang game.
Lan kabeh mau bakal teka tanggal 5 Oktober 2021. Kajaba, kanthi frustasi, akeh fitur sing dijanjekake lan aplikasi sing wis dianyari ora kalebu ing dina peluncuran.Windows Store anyar saiki lan bener, sanajan kita isih ngenteni aplikasi Android kanggo nggawe tampilan sing diantisipasi, lan AutoHDR ana, nanging ora ana DirectStorage, lan Paint prettified uga ora ana.
Sadurunge woro-woro resmi, nanging ora jelas apa masa depan OS Windows.Pangarep-arep umum yaiku owah-owahan ing UI Windows, sing dijenengi Sun Valley, mung bakal muter maneh Windows 10 nganyari.Lan ing pirang-pirang aspek, iku Windows 11, nganyari liyane kanggo Windows 10, sanajan sing bisa ditindakake dening departemen pemasaran Microsoft.

Yen sampeyan pengin entuk informasi luwih lengkap babagan Windows 11 paling anyar, sampeyan bisa ngirim email lan kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa.


Wektu kirim: Nov-15-2021