• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Apa bedane antarane Windows 10 Home lan Windows 10 Pro?

Apa bedane antarane Windows 10 Home lan Windows 10 Pro?

Ana 2 versi Windows 10 sing kerep digunakake. Iki yaiku Windows 10 Home lan Windows 10 Pro.Sing terakhir utamane bisa ditemokake ing laptop lan komputer bisnis, kaya jenenge.Ing sisih liya, Windows 10 Home biasane digunakake ing sistem biasa.Nanging apa bedane antarane 2 versi iki?Sampeyan bisa maca ing artikel iki.

Cekakipun

Bentenane utama antarane Windows 10 Ngarep lan Windows 10 Pro yaiku keamanan sistem operasi.Windows 10 Pro minangka pilihan sing luwih aman nalika nglindhungi PC lan ngamanake informasi sampeyan.Kajaba iku, sampeyan bisa milih kanggo nyambungake Windows 10 Pro menyang domain.Iki ora bisa ditindakake kanthi piranti Windows 10 Ngarep.Apa maneh, Windows 10 Pro nawakake fungsi sing migunani kaya Remote Desktop.Kanthi fungsi iki, sampeyan bisa nyambung adoh menyang PC liyane ing kantor.

niew

Apa bedane?

Kaya sing sampeyan ngerteni ing tabel, ana sawetara fitur sing ana ing Windows 10 Pro lan Windows 10 Home ora duwe.4 sing paling penting yaiku BitLocker, Update for Business, Remote Desktop, lan Akses Ditugasake.Nanging apa fitur kasebut?

BitLocker lan nganyari

news 3

Nglindhungi file nganggo BitLocker

BitLocker minangka alat enkripsi sing ngidini sampeyan ngamanake file ing hard drive utawa USB flash drive eksternal.Fungsi iki utamané migunani yen sampeyan duwe data sensitif sing disimpen ing PC utawa laptop, amarga sampeyan mung bisa ngakses file kasebut nganggo sandhi.Sampeyan mbutuhake komputer utawa laptop kanthi chip TPM.Tanpa chip iki, sampeyan ora bisa nggunakake fitur iki.A chip TPM encrypts data ing hardware, supaya informasi ora bisa dicolong.

news 4

Nganyari liwat Cloud

Salah sawijining kauntungan saka Windows 10 Pro yaiku sampeyan bisa nindakake nganyari liwat awan.Mangkono, sampeyan bisa nganyari sawetara laptop lan komputer ing domain sekaligus saka PC tengah.Sing trep lan ngirit wektu.Iki minangka salah sawijining sebab akeh organisasi milih Windows 10 Pro tinimbang Windows 10 Home.

Remote Desktop lan Akses sing Ditugasake

news5

Sambungake remot karo Remote Desktop

Kanthi Windows 10 Pro, sampeyan bisa nyambung menyang komputer liyane saka jarak adoh ing domain sing padha.Fungsi iki diarani Remote Desktop.Apa iki migunani?Iki ngidini sampeyan bisa kerja saka omah tanpa kudu duwe file sing dibutuhake.Sampeyan bisa ngakses kabeh data kanthi gampang ing lokasi, supaya sampeyan duwe kabeh file sing dibutuhake nalika kerja ing kantor lan nalika kerja ing omah.

news6

Mung duwe akses menyang aplikasi tartamtu liwat Akses Ditugasake

Bentenane pungkasan antarane Windows 10 Pro lan Ngarep yaiku fungsi Akses Ditugasake, sing mung Pro duwe.Sampeyan bisa nggunakake fungsi iki kanggo nemtokake app sing diijini digunakake dening pangguna liyane.Tegese sampeyan bisa nyetel manawa wong liya sing nggunakake komputer utawa laptop mung bisa ngakses Internet, utawa kabeh.Liwat Akses sing Ditugasake, sampeyan bisa ngontrol apa sing bisa ditindakake wong liya ing sistem sampeyan.

Saran pribadi ing toko

Apa sampeyan luwih seneng nemu bedane Windows 10 Ngarep lan Windows 10 Pro dhewe?Utawa sampeyan pengin saran luwih pribadi saka pakar?Nggawe janjian kanggo ngunjungi toko kita.Kita bakal njupuk wektu kanggo nulungi sampeyan.Lan yen sampeyan wis mutusake, kita bisa langsung nyiyapake laptop anyar kanggo sampeyan.


Wektu kirim: Nov-15-2021