• kantor-2021-hs
  • desain-sketsa
  • produk

Kabar

Kabar

  • Windows 10 Professional Edition Super Practical Feature Inventory.

    Windows 10 Professional Edition Super Practical Feature Inventory.

    Sawise Microsoft mungkasi layanane, Windows 7 rampung.Akeh pangguna sing durung ngerti fungsi-fungsi cilik sistem operasi utama Windows 10, mula nalika digunakake, mesthi ana sawetara tandha pitakon saka wektu kanggo wektu.Xiaowei njupuk saham sawetara migunani ...
    Waca liyane
  • Windows 11 Pro

    Windows 11 dirilis ing 5 Oktober 2021. Microsoft ujar manawa Windows 10 minangka sistem operasi pungkasan, nanging ora kaya ngono, lan Windows 11 dirilis.Nanging, ora ana owah-owahan fungsi sing signifikan, lan nderek Windows 10. Senajan kaya Windows 11, ana sawetara jinis ...
    Waca liyane
  • Babagan Windows kanggo Window

    Jendela desktop yaiku Nalika sampeyan mlebu sistem Windows, sampeyan bisa ndeleng Jendela desktop.Jendela desktop minangka Jendela sing ditemtokake sistem sing bisa nahan Windows sing digawe dening aplikasi liyane.Gambar latar mburi Window desktop minangka file BMP.File BMP iki kudu disimpen ing ...
    Waca liyane
  • Kode layar biru umum Windows lan solusi sing gegandhengan

    We tuku komputer paling wedi Gagal, utamané layar biru komputer;Kita asring ora duwe pilihan nanging miwiti maneh komputer, nanging ora butuh wektu suwe kanggo masalah kasebut tetep.Dina iki nuduhake deskripsi kode layar biru komputer huawei;Versi: Windows 10, Windows 11 Commo...
    Waca liyane
  • Apa bedane antarane Windows 10 Home lan Windows 10 Pro?

    Apa bedane antarane Windows 10 Home lan Windows 10 Pro?

    Ana 2 versi Windows 10 sing kerep digunakake. Iki yaiku Windows 10 Home lan Windows 10 Pro.Sing terakhir utamane bisa ditemokake ing laptop lan komputer bisnis, kaya jenenge.Ing sisih liya, Windows 10 Home biasane digunakake ing sistem biasa.Nanging apa sing ...
    Waca liyane
  • Windows 11 wis metu saiki: iki sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nganyarke

    Windows 11 wis metu saiki: iki sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nganyarke

    OS anyar Microsoft bisa diinstal saiki, nanging ana sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti… Windows 11 review: Kita seneng nanging sampeyan ora kudu nganyarke saiki Tanggal rilis: 5 Oktober 2021 Rega: Nganyarke gratis kanggo pangguna Windows 10 sing wis ana Cara nginstal Windows 11 Antarmuka ngganti...
    Waca liyane
  • Windows 11 Mbangun 22000.176 Nganyari - Apa Anyar?

    Windows 11 Mbangun 22000.176 Nganyari - Apa Anyar?

    Microsoft wis dirilis Windows 11 Mbangun 22000.176 Update.Panjenengan Windows 11 bakal nganyari otomatis menyang versi iki ing sawetara menit, utawa sampeyan bisa pindhah menyang Setelan app lan mriksa nganyari Windows.Apa sing anyar ing Windows 11 mbangun 22000.176?Iki minangka nganyari cilik sing ora ana sing nyenengake nanging pilihan kanggo pin ...
    Waca liyane