• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Microsoft Windows 10 Paket DVD Profesional Win 10 Pro OEM Key Multilingual packaging

Microsoft Windows 10 Paket DVD Profesional Win 10 Pro OEM Key Multilingual packaging

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

● Windows 10 menehi pengalaman paling apik kanggo miwiti kanthi cepet lan rampung

● Windows Hello minangka mlebu tanpa sandhi sing menehi sampeyan cara paling cepet lan paling aman kanggo mbukak kunci piranti Windows.

● Windows 10 menehi proteksi lengkap – Kalebu antivirus, firewall, proteksi internet, lan liya-liyane

● Enkripsi lan proteksi data BitLocker mbantu supaya informasi sampeyan tetep aman

● Fungsi Hyper-V ngijini sampeyan nggawe mesin virtual, nalika remot desktop ngijini sampeyan kanggo mlebu saka komputer beda

Merk Microsoft
Jeneng produk Windows 10 profesional
panganggo 1 PC
Jinis Pangiriman Paket DVD Microsoft Windows 10 Professional
Basa Muliti-Basa

introduksi produk

Siji tombol kanggo siji PC, paket lengkap & nganyari lan macem-macem basa. Kita janji yen produk iki bakal tetep efektif yen diaktifake.

Windows 10 nduweni multi-basa, lan ndhukung Korea, Italia, Prancis, Spanyol, Polandia, Arab Rusia lan liya-liyane.

Nyedhiyani layanan sawise-sales sampurna, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab masalah karo produk

Microsoft Windows 10 Professional DVD Package Win 10 Pro OEM Key Multilingual packaging (2)

Rega

Yen sampeyan pengecer utawa installer, kita nampani pitakon sampeyan kapan wae, lan aku bakal menehi diskon paling apik.Yen kita bisa dadi mitra jangka panjang,Aku bakal nyoba sing paling apik kanggo menehi diskon sing paling murah.

Kintunan

Cara Pembayaran

sampeyan bisa milih sing trep kanggo sampeyan:

1. Pesenan reguler: Transfer Telegraphic, Western Union, Money Gram, WeChat, Alipay

2. Sample / urutan nyoba: PayPal

janji:

Kanggo mesthekake yen saben customer ing perusahaan kita kanggo tuku produk pelanggan bisa kanthi dipercaya kita, supaya kapentingan customer ora bakal rusak.Kunci kita kabeh 100% kunci asli saka saluran MS, njamin aktivasi online lan panggunaan legal seumur hidup. Uga matur nuwun kanggo sabar maca lan introduksi produk kita.

Muga-muga sampeyan bisa ngubungi kita, aku yakin sampeyan bakal entuk mitra perusahaan sing apik, Dadi kualitas barang sampeyan bakal terjamin.

Microsoft Windows 10 Professional DVD Package Win 10 Pro OEM Key Multilingual packaging (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita