• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Microsoft Windows 10 ngarep New Windows 10 ngarep USB kothak ritel Japanese Russian Korea Inggris

Microsoft Windows 10 ngarep New Windows 10 ngarep USB kothak ritel Japanese Russian Korea Inggris

Katrangan singkat:

Instal 32/64-bitWindows 10 Ngarepsistem operasi sakaMicrosofting notebook utawa desktop kanggo nambah karo menu Mulai hibrida, browser web Microsoft Edge, lan asisten pribadi Cortana.Tanpa ninggalake desktop Windows kanggo ngakses aplikasi sampeyan, Menu Mulai hibrida ing Windows 10 Ngarep katon padha karo menu ing Windows 7 lan digabungake karo kothak urip sing digunakake ing Layar Mulai Windows 8.


Detail Produk

Tag produk

Kanthi fitur utama Windows 10, kalebu menu Start anyar, browser Edge, login biometrik Windows Hello lan asisten swara virtual Cortana.Windows 10 Ngarep uga bakal kalebu kemampuan streaming game, ngidini para pemain main game XboxOne langsung ing PC.Kanggo nambah keamanan sistem, pangguna edisi ngarep ora duwe hak milih nganyari keamanan kritis saka Windows Update, lan sistem bakal nginstal dhewe.Windows 10 Home Edition kalebu fitur "Continuum" sing dirancang kanggo tablet, sing nyedhiyakake taskbar lan menu wiwitan sing disederhanakake, lan aplikasi kasebut mlaku ing mode layar wutuh.

Microsoft Windows 10 home New Windows 10 home USB retail box Japanese Russian Korean  ( (5)

Instal sistem operasi 32/64-bit Windows 10 Ngarep saka Microsoft ing notebook utawa desktop kanggo nambah karo menu Mulai hibrida, browser web Microsoft Edge, lan asisten pribadi Cortana.Tanpa ninggalake desktop Windows kanggo ngakses aplikasi sampeyan, Menu Mulai hibrida ing Windows 10 Ngarep katon padha karo menu ing Windows 7 lan digabungake karo kothak urip sing digunakake ing Layar Mulai Windows 8.Menu Mulai wis digedhekake kanggo nyakup kothak kasebut, sing ngidini sampeyan ndeleng jumlah pesen email sing sampeyan duwe, status cuaca saiki, lan liya-liyane.

Saliyane kothak urip, sampeyan isih duwe cukup kamar ing Start Menu kanggo pin app lan file sing paling kerep digunakake.Dibangun kanthi kekiyatan Windows 7 lan Windows 8, Windows 10 Home nggabungake fitur paling apik saka loro mesin supaya tetep kompatibel karo meh kabeh periferal lan komponen internal komputer.Salajengipun, nawakake desain sing padha karo versi Windows sadurunge, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake Windows 10 Ngarep langsung.

Microsoft Windows 10 home New Windows 10 home USB retail box Japanese Russian Korean  ( (4)

Cara pengiriman:

1.HK, DHL, utawa EMS, umume, kita bakal milih DHL, amarga iku cepet, lan cara paling aman miturut pengalaman kita.

2. We have akeh pengalaman. Aja padha sumelang ing bab iki.

3. Babagan bea cukai: Kita ngumumake barang sing regane murah supaya ora ana tarif sing dhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita