• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Microsoft Windows 10 Home 64-bit (OEM Software) (DVD)

Microsoft Windows 10 Home 64-bit (OEM Software) (DVD)

Katrangan singkat:

Cathetan

● Sampeyan kudu nampa Ketentuan Lisensi sing dilampirake, uga ing microsoft.com/useterms.Aktivasi mbutuhake lisensi Single.

kalebu

● Disk Piranti Lunak


Detail Produk

Tag produk

Kanggo kode kunci produk, kita bisa ngirim menyang email ing 2 jam sawise pembayaran rampung.

Kanggo stiker, paket OEM lan kothak ritel, kita umume nggunakake kapal DHL saka HK, sampeyan bisa nampa ing 3-7 dina.Yen EMS, udakara 15 dina.Babagan Kustom lan pajak, aja kuwatir, kita duwe pengalaman kanggo nindakake invoice pengiriman sing regane murah, supaya sampeyan bisa nyuda.

janji:

Kita ngerti manawa ana akeh pilihan sing kasedhiya nalika tuku produk kayata lan kita tulus banget kanggo ngladeni sampeyan, saben Produk sing kadhaptar dijamin dening jaminan kepuasan pelanggan 100%.

Whatsapp: + 86-18979426660

Email: xczh@xczhtech.com

Windows 10 Fitur Utama Ngarep

Microsoft Windows 10 home DVD Package Win 10 home OEM Key Multilingual packaging (2)

● Windows nyedhiyakake keamanan paling lengkap

● Sampeyan wis ahli karo menu Start, taskbar, lan desktop sing wis dikenal

● Kustomisasi menu Mulai anyar nganggo aplikasi lan game favorit

● Tetep produktif kanthi nambahake Snap, Tampilan Tugas anyar, lan Multiple desktop

● Cortana bisa digunakake ing sadina-dina lan piranti kanggo mbantu ngrampungake

● Stream game Xbox One menyang PC, laptop, utawa tablet Windows 10

Requirements Sistem

● Persyaratan Sistem Minimal

● prosesor 1 GHz utawa luwih cepet

● 1 GB RAM kanggo 32-dicokot;2 GB kanggo 64-dicokot

● Nganti 20 GB papan hard disk kasedhiya

● Résolusi layar 800 x 600 utawa luwih dhuwur.Prosesor grafis DirectX® 9 kanthi driver WDDM

● Akses Internet (bisa uga ana biaya)

● Akun Microsoft dibutuhake kanggo sawetara fitur.Nonton DVD mbutuhake piranti lunak puter maneh sing kapisah

Microsoft Windows 10 home DVD Package Win 10 home OEM Key Multilingual packaging (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita