• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Microsoft Office 2021 Ngarep & Siswa (PC)

Microsoft Office 2021 Ngarep & Siswa (PC)

Katrangan singkat:

Kreatif.Maju ngarep.Gampang digunakake.

Investasi seumur hidup ing teknologi kreatif, Office 2021 Home & Student minangka kursi baris ngarep anyar kanggo masa depan inovasi Microsoft.Didhukung dening intelijen buatan, suite produktivitas anyar nyedhiyakake komitmen Microsoft sing terus-terusan kanggo nguatake saben pangguna kanthi teknologi sing luwih bisa, pribadi lan cerdas tinimbang sadurunge.

Yen sampeyan dadi pengusaha, mahasiswa utawa pemilik bisnis cilik, bosen ngrasa yen sampeyan nggunakake aplikasi sing wis kadaluwarsa?Nganyarke menyang alat paling anyar lan paling inovatif saiki!Entuk versi aplikasi favorit sing luwih apik kanthi tambahan inovatif anyar kanggo nggawe urip luwih gampang.Gawe marem klien lan guru kanthi bisa ngematake dheweke ing saben lapangan!


Detail Produk

Tag produk

Temokake Microsoft Office amarga durung nate katon ing kabeh komputer pribadi berbasis Windows.Nyana unsur desain elegan, kinerja cepet banget, facelift anyar kanggo desain, lan tansah fitur up-to-date tanpa ilang amarga biaya, langganan, utawa kasedhiyan.

Maksimalake wektu pribadhi saiki sampeyan duwe akses menyang Office 2021 Home & Student ing desktop utawa laptop, lan malah tablet berbasis Windows!Saben aplikasi digawe lan tetep dianyari karo pasar kompetitif saiki dening raksasa piranti lunak komputer kanthi sejarah inovasi sing apik banget.

Desain anyar gampang digunakake, lan integrasi sing lancar ngidini sampeyan kolaborasi karo wong liya kanthi luwih gampang tinimbang sadurunge.Aplikasi klasik sing kasedhiya karo Microsoft Office 2021 yaiku Word, Excel, lan PowerPoint.Kanthi lisensi lan aplikasi sing terus-terusan, mula ora gampang diwiwiti nganggo Microsoft Office.

Fitur

Office 2021 digawe kanggo generasi sing nindakake pakaryan kanthi serius.Iku ora mung suite produktivitas, iku arsenal kreatifitas.Muat alat sing kuat kanthi cepet lan mudhun menyang bisnis luwih cepet tinimbang sadurunge!

Versi Microsoft Word, Excel, lan PowerPoint 2021 sing dianyari kabeh kalebu ing Office 2021 Home & Student suide anyar.Klik produk ing ngisor iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan sing anyar:

Microsoft Word 2021

Piranti lunak pangolahan tembung sing sampeyan seneng digunakake kanggo esai lan dokumen wis bali, nanging wektu iki luwih apik tinimbang sadurunge.Kanthi fitur-fitur anyar sing nggawe nulis luwih kohesif ora preduli apa wae - apa sekolah utawa proyek omah - aplikasi favorit sampeyan wis ditambah karo trik sing apik!

Nggawe luwih akeh ing wektu sing luwih sithik tinimbang sadurunge.Kabeh alat sing dibutuhake kanggo proyek apa wae, ing pucuk driji!Gunakake garis "Marang kula" kanggo nemokake fitur, lan sijine ing Toolbar Akses cepet kanggo akses gampang.

Apik Mode peteng.Tansah layar kanthi gampang ing mripat kanthi mode peteng sing anyar lan apik.Saiki, kaca sampeyan uga dadi peteng, lan sampeyan bisa ngetik mode Fokus kanggo ngganti werna latar mburi tanpa gangguan.

Maca swara sing luwih apik.Swara teks kanggo wicara sing anyar lan apik banget wis teka ing Word 2021. Seneng swara kualitas dhuwur lan bisa dingerteni kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti dokumen.Ya, malah bisa digunakake karo Fokus Garis anyar ing Immersive Reader!

Komentar digawe modern.Ora ana pop-up sidebar maneh.Komentar saiki inline lan kontekstual, kanthi @sebutan lan akeh liyane sing bakal teka.

Ganti dokumen sampeyan dadi situs web.Microsoft Sway ngidini sampeyan nggawe kaca web kanthi 1 klik saka dokumen Word.Pilih saka macem-macem pilihan tata letak, animasi, lan nggawe suntingan ing Sway.

Microsoft Excel 2021

Microsoft Excel 2021 minangka aplikasi spreadsheet sing paling lengkap lan gampang digunakake ing pasar saiki.Entuk katrampilan nganalisa data kanthi apik karo kabeh fitur anyar iki sing digawe mung kanggo wong kaya sampeyan!

Excel 2021 ngluwihi watesan saka apa sing sadurunge bisa dipikirake.Sampeyan saiki bisa ngluwihi ide lan nggawe spreadsheet sing rumit lan profesional kanthi gampang!

Gunakake data sampeyan kanthi lengkap.Analisa informasi kanthi cepet lan gampang.Wong saka pendhudhukan utawa negara apa wae ing saindenging jagad bisa entuk katrampilan nggawe keputusan sing luwih apik adhedhasar temuan saka spreadsheet Excel!

fungsi anyar.Fungsi anyar sing kuat ngidini sampeyan ngapusi lan nggarap data kanthi luwih akeh.fungsi anyar ngenalaken kalebu LET () lan XLOOKUP () ing Excel, karo akeh liyane teka!

Stabilitas lan dandan kinerja.Kinerja Excel sing luwih apik ndadekake nggarap set gedhe luwih gampang tinimbang sadurunge, amarga kacepetan sing luwih cepet ing pitungan lan pandhu arah.

Microsoft PowerPoint 2021

PowerPoint 2021 cocog kanggo wong sing pengin nggawe presentasi sing menarik, lan bener-bener nuduhake kanthi cara sing luwih narik kawigaten tinimbang sadurunge.Kanthi dandan sing digawe dening Microsoft dhewe uga ditambahake fitur-fitur anyar - sampeyan ora bisa salah!

Dadi kreatif, dadi profesional.Presentasi sing paling apik yaiku presentasi sing bisa ngidini imajinasi sampeyan mili.PowerPoint 2021 ngidini sampeyan nindakake iki, nanging isih njaga nada profesional kanggo macem-macem skenario.

Master saka pakaryan.Presentasi paling apik nalika mili saka siji bab menyang liyane kanthi cara sing nyenengake.PowerPoint 2021 ngidini sampeyan nggawe presentasi sampeyan seger lan menarik kanthi alat, animasi, transisi!

Lebokake lambang anyar lan model 3D.Nggarap perpustakaan lambang SVG sing ditambahi kanggo nggawe karya sampeyan metu saka liyane!Pilih ing antarane sing dirancang kanthi profesional, utawa upload dhewe yen sampeyan rumangsa kreatif.

PowerPoint 2021 nggawe sampeyan rumangsa krungu.Saiki, presentasi sampeyan bisa duwe sentuhan sing luwih pribadi kanthi ngrekam narasi saka program kasebut dhewe - ora perlu golek sumber njaba utawa nandur modal wektu kanggo ngrekam dhewe ing aplikasi sing kapisah!

Pilih Kantor sing paling apik kanggo sampeyan

Microsoft Office 2021 Home & Student cocog kanggo siswa apa wae, uga pamilik bisnis cilik lan wirausaha sing pengin nggawe keseimbangan kerja-urip ing tingkat sing luwih pribadi.Kanthi fitur-fitur apik sing ora bakal ninggalake sampeyan ing kelas utawa ing meja tanpa bantuan, ora ana alesan kenapa saben wong ora duwe suite iki ing PC!

Kesepakatan Microsoft Office 2021 Home & Student cocog kanggo wong sing pengin nggunakake sing penting kanthi cara sing terjangkau.Sampeyan bakal entuk akses seumur hidup, lan kabeh fitur paling anyar tanpa kudu mbayar biaya saben wulan utawa taunan!

Mesthi edition iki teka karo sawetara watesan, supaya priksa manawa sampeyan ngerti apa iku sadurunge nggawe kaputusan apa iku pilihan tengen kanggo kabutuhan.Yen nyimpen dhuwit dudu salah sijine, mula disaranake mriksa tawaran liyane, kayata Office 2021 Professional.

Sistem

Mangkene syarat sistem minimal kanggo nginstal suite iki.Disaranake ngluwihi iki kanggo njamin dhewe pengalaman sing nyenengake karo Office 2021 Home & Student:

Prosesor: 1,6 GHz utawa luwih cepet, prosesor 2-inti.

Memori / RAM: 4 GB utawa luwih kanggo 64-bit;2 GB utawa luwih kanggo sistem adhedhasar 32-dicokot.

Hard disk: Minimal 4GB papan hard disk sing kasedhiya ing harddisk instalasi.

Sistem Operasi: Windows 10 utawa Windows 11 dibutuhake kanggo Office 2021.

Grafik: Percepatan hardware grafis mbutuhake DirectX 9 utawa luwih anyar, kanthi WDDM 2.0 utawa luwih dhuwur ing Windows 10.

Versi .NET: Sawetara fitur mbutuhake .NET 3.5 utawa 4.6 lan luwih dhuwur kanggo uga diinstal.

Sistem Persyaratan liyane

Fungsi Internet mbutuhake sambungan internet.

Akun Microsoft bisa uga dibutuhake.

Piranti sing aktif tutul dibutuhake kanggo nggunakake fungsi multitouch.

Fungsi lan grafis aplikasi sing kalebu bisa beda-beda adhedhasar sistem sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita