• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Microsoft Office 2019 Professional Plus Kirim aktivasi online liwat mail

Microsoft Office 2019 Professional Plus Kirim aktivasi online liwat mail

Katrangan singkat:


Detail Produk

Akses 2019

Tag produk

Sistem

Persyaratan sistem

• Komputer lan prosesor 1,6 gigahertz (GHz) utawa luwih cepet, 2-inti.

• Memori 4 GB RAM;2 GB RAM (32-bit)

• Hard disk 4.0 GB ruang disk sing kasedhiya

• Sistem operasi Windows 10, Windows Server 2019

 

Kintunan

Kanggo kode kunci produk, kita bisa ngirim menyang email ing 2 jam sawise pembayaran rampung.

SKU

Babagan Kita

Kita minangka supplier sing dipercaya lan profesional sing nyedhiyakake piranti lunak OEM kanggo para pengecer, pengecer lan perusahaan gedhe sing butuh piranti lunak kanthi akeh .Lan kunci produk windows kita asli saka Microsoft. Yen sampeyan pengecer utawa installer, pilih kita lan sampeyan bakal menang. klompok pelanggan sing dipercaya sampeyan;Yen sampeyan ora pengin tuku produk ala, kayata tombol MSDN, tombol MAK, iku wicaksana kanggo sampeyan milih kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Visualisasi data sampeyan nganggo grafik anyar

    Jinis data Angka Gedhe nyimpen non-moneter, angka angka lan kompatibel karo jinis data SQL_BIGINT ing ODBC.

    Impor utawa pranala menyang data sing disimpen ing file dBASE ing Access uga ngekspor data menyang file dBASE.

    Luwih gampang nemokake properti tartamtu sing dikarepake ing Lembar Properti ing antarane puluhan properti sing kasedhiya kanthi pilihan lembar properti.

    Kanthi properti Label Name anyar, sampeyan bisa kanthi gampang ngetik jeneng kontrol label kanggo nggandhengake.

    Nggawe polesan, tata letak profesional tanpa repot

    Gampang desain unik, bahan khusus kanggo maksud apa waé

    Nuduhake cetakan sing sampurna piksel, kirim publikasi email kanthi kualitas profesional, utawa ekspor menyang format sing ora bisa diowahi standar industri.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita