• office-2021-hs
  • design-sketch
  • products

Kothak DVD Aktivasi Online Microsoft Office 2021 Professional kanggo pc

Kothak DVD Aktivasi Online Microsoft Office 2021 Professional kanggo pc

Katrangan singkat:

Kabeh sing dibutuhake profesional, kabeh ana ing siji suite - yaiku Microsoft Office 2021 Professional.

Microsoft Office 2021 Professional minangka pilihan sing cocog kanggo profesional sing kudu nangani data lan dokumen.Nerangake karo akeh fitur anyar sing bakal nggawe sampeyan luwih produktif ing saben tahapan pembangunan, apa iku pangolahan dokumen utawa nggawe presentations saka ngeruk – apa wae kabutuhan!

Piranti ing suite iki wis didesain ulang supaya bisa digunakake kanthi padha dening para desainer sing golek inspirasi babagan cara paling apik kanggo nampilake karyane, uga analis data sing nggarap set data gedhe kanggo laporan perusahaan;pancene ora ana sing isih ana nalika nggunakake aplikasi kasebut.


Detail Produk

Tag produk

Antarmuka pangguna adhedhasar pita nyedhiyakake akses cepet menyang kabeh fitur, alat, lan kustomisasi sing kasedhiya.Pangguna bisa kanthi gampang ngatur font, tata letak, ukuran indentasi saka jinis dokumen uga akeh rincian liyane.Nggawe dokumen sing luwih nyenengake kanthi estetis tanpa ngorbanake fungsi kanggo kabutuhan sing gegandhengan karo karya kaya ngowahi format email utawa nggawe presentasi.

Supaya kantor bisa kerja luwih efisien lan efektif, Microsoft nawakake versi anyar saben aplikasi sing kalebu ing suite produktivitas Office 2021 Professional.Aplikasi kasebut bisa mbantu nyunting dokumen teks uga nangani database;padha sampurna kanggo spreadsheets Excel utawa presentations PowerPoint banget.

Kanthi Office 2021 Professional, sampeyan bakal entuk akses menyang ora mung fitur paling anyar, nanging uga kabeh fungsi sing cocog karo kabutuhan apa wae - tugas rumit ora masalah nalika nggarap Office 2021.

Microsoft Word 2021

Piranti lunak pangolahan tembung sing sampeyan seneng digunakake kanggo esai lan dokumen wis bali, nanging wektu iki luwih apik tinimbang sadurunge.Kanthi fitur-fitur anyar sing nggawe nulis luwih kohesif ora preduli apa wae - apa sekolah utawa proyek omah - aplikasi favorit sampeyan wis ditambah karo trik sing apik!

Nggawe luwih akeh ing wektu sing luwih sithik tinimbang sadurunge.Kabeh alat sing dibutuhake kanggo proyek apa wae, ing pucuk driji!Gunakake garis "Marang kula" kanggo nemokake fitur, lan sijine ing Toolbar Akses cepet kanggo akses gampang.

Apik Mode peteng.Tansah layar kanthi gampang ing mripat kanthi mode peteng sing anyar lan apik.Saiki, kaca sampeyan uga dadi peteng, lan sampeyan bisa ngetik mode Fokus kanggo ngganti werna latar mburi tanpa gangguan.

Maca swara sing luwih apik.Swara text-to-speech sing anyar lan apik banget wis teka ing Word 2021. Seneng swara sing bisa dimangerteni kanthi kualitas dhuwur kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti dokumen.Ya, malah bisa digunakake karo Fokus Garis anyar ing Immersive Reader!

Komentar digawe modern.Ora ana pop-up sidebar maneh.Komentar saiki inline lan kontekstual, kanthi @sebutan lan akeh liyane sing bakal teka.

Ganti dokumen sampeyan dadi situs web.Microsoft Sway ngidini sampeyan nggawe kaca web kanthi 1 klik saka dokumen Word.Pilih saka macem-macem pilihan tata letak, animasi, lan nggawe suntingan ing Sway.

Microsoft Excel 2021

Microsoft Excel 2021 minangka aplikasi spreadsheet sing paling lengkap lan gampang digunakake ing pasar saiki.Entuk katrampilan analisis data kanthi apik karo kabeh fitur anyar iki sing digawe mung kanggo wong kaya sampeyan.

Excel 2021 ngluwihi watesan saka apa sing sadurunge bisa dipikirake.Sampeyan saiki bisa ngluwihi ide lan nggawe spreadsheet sing rumit lan profesional kanthi gampang!

Gunakake data sampeyan kanthi lengkap.Analisa informasi kanthi cepet lan gampang.Wong saka pendhudhukan utawa negara apa wae ing saindenging jagad bisa entuk katrampilan nggawe keputusan sing luwih apik adhedhasar temuan saka spreadsheet Excel!

fungsi anyar.Fungsi anyar sing kuat ngidini sampeyan ngapusi lan nggarap data kanthi luwih akeh.fungsi anyar ngenalaken kalebu LET () lan XLOOKUP () ing Excel, karo akeh liyane teka!

Stabilitas lan dandan kinerja.Kinerja Excel sing luwih apik ndadekake nggarap set gedhe luwih gampang tinimbang sadurunge, amarga kacepetan sing luwih cepet ing pitungan lan pandhu arah.

Microsoft PowerPoint 2021

PowerPoint 2021 cocog kanggo wong sing pengin nggawe presentasi sing menarik lan bener-bener nuduhake kanthi cara sing luwih narik kawigaten tinimbang sadurunge.Kanthi dandan sing digawe dening Microsoft dhewe uga ditambahake fitur-fitur anyar - sampeyan ora bisa salah.

Dadi kreatif, dadi profesional.Presentasi sing paling apik yaiku presentasi sing bisa ngidini imajinasi sampeyan mili.PowerPoint 2021 ngidini sampeyan nindakake iki, nanging isih njaga nada profesional kanggo macem-macem skenario.

Master saka pakaryan.Presentasi paling apik nalika mili saka siji bab menyang liyane kanthi cara sing nyenengake.PowerPoint 2021 ngidini sampeyan nggawe presentasi sampeyan seger lan menarik kanthi alat, animasi, transisi!

Lebokake lambang anyar lan model 3D.Nggarap perpustakaan lambang SVG sing ditambahi kanggo nggawe karya sampeyan metu saka liyane!Pilih ing antarane sing dirancang kanthi profesional, utawa upload dhewe yen sampeyan rumangsa kreatif.

PowerPoint 2021 nggawe sampeyan rumangsa krungu.Saiki, presentasi sampeyan bisa duwe sentuhan sing luwih pribadi kanthi ngrekam narasi saka program kasebut dhewe - ora perlu golek sumber njaba utawa nandur modal wektu kanggo ngrekam dhewe ing aplikasi sing kapisah.

Microsoft Outlook 2021

Fokus.diatur.Responsif.

Email minangka tulang punggung bisnis sing sukses.Sampeyan kudu bisa ndeleng kanthi cetha, lan duwe akses sanajan sampeyan lagi ing perjalanan!Outlook 2021 nambah kabeh aspek email kalebu format, kontak, lan lampiran.Iku luwih gampang tinimbang sadurunge kanggo sampeyan utawa organisasi kanggo nggayuh klien utawa rekan kerja kanthi Outlook 2021.

Aja lali babagan ngrancang rapat uga!Outlook bisa mbantu sampeyan ngrancang rapat kanthi pribadi, uga online liwat Skype for Business.Isi tanggalan karo acara mbesuk, tenggat wektu & liyane saka ing siji aplikasi prasaja.

Microsoft Project 2021

Ngatur.njaga.Gawea kelakon.

Project 2021 minangka alat sing cocog kanggo perencana utawa manajer proyek sing kudu mikir sadurunge nindakake proyek lan pengin tetep teratur.Dianggep kabeh tarif tenaga kerja sampeyan, uga sumber daya sing diwenehake saben jinis proyek utawa tingkat tugas ringkesan.

Rusak proyek lan saben keputusan finansial kanggo nggawe langkah sing cocog kanggo perusahaan sampeyan.Deleng biaya saben langkah nalika nggarap proyek individu, kanthi syarat wektu tartamtu saka tanggal wiwitan nganti tanggal rampung, utawa tanggal pangiriman layanan.

Microsoft Access 2021

Akurat.Aman.Efisien.

Aplikasi spreadsheet sing prasaja asring ora dadi pilihan sing paling apik kanggo nyedhiyakake laporan bisnis sing bisa dipercaya.Data sing ora becik, nilai duplikat, lan informasi sing ilang utawa ora konsisten kabeh bisa nuntun sampeyan menyang dalan sing salah.Aja mbuwang wektu lan dhuwit kanggo mulihake cathetan sing ilang lan mbenerake kesalahan - gunakake Akses 2021 kanggo nyegah kesalahan.

Access 2021 nyimpen rekaman sampeyan nggunakake format dhewe, adhedhasar Access Jet Engine.Iku uga ngimpor utawa ngubungake langsung menyang aplikasi liyane sing asale saka informasi sing penting - nylametake sampeyan saka kerumitan (lan kesalahan potensial).Ora ana maneh entri data manual, mung efisiensi terintegrasi kanthi sampurna.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita