tampilan produk

Kantor minangka piranti lunak kantor, sing bisa nindakake pangolahan tembung, nggawe meja, nggawe slide, grafis lan pangolahan gambar, pangolahan basis data sing prasaja lan liya-liyane.

Jangkoan aplikasi piranti lunak kantor jembar banget, wiwit saka statistik sosial nganti menit rapat lan kantor digital, sing ora bisa dipisahake saka pitulungan lengkap piranti lunak kantor.Kajaba iku, e-government kanggo pemerintah, sistem pajak kanggo perpajakan lan piranti lunak kantor kolaboratif kanggo perusahaan kabeh kalebu piranti lunak kantor.
  • Office Home and Business1
  • Office Home and Student

Produk panas

Apa Pilih Kita

GK Group minangka Mitra Microsoft, Microsoft AEP - Mitra Pendidikan Sah & Pengecer CSP, Kita spesialis ing piranti lunak bisnis sing angel dituku utawa dihentikan.Kabeh barang sing digawa didhukung dening jaminan kepuasan 100%.Dhiskusi karo kita utawa deleng dhaptar produk lan deleng carane bisa nyedhiyakake solusi piranti lunak sing bisa dipercaya kanggo nambah efisiensi lan bathi bisnis sampeyan!

Produk liyane

  • 2
  • 1
  • 4
  • 5
  • 3
  • 6
  • 14
  • 15
  • 12
  • 11
  • 13
  • 10
  • 9
  • 8
  • 7
  • 17
  • 16
  • 18
  • 19
  • Office Home and Business
  • 21
  • 20
  • Office Home and Student
  • office pro plus

Kabar Perusahaan

Apa bedane antarane Windows 10 Home lan Windows 10 Pro?

Ana 2 versi Windows 10 sing kerep digunakake. Iki yaiku Windows 10 Home lan Windows 10 Pro.Sing terakhir utamane bisa ditemokake ing laptop lan komputer bisnis, kaya jenenge.Ing sisih liya, Windows 10 Home biasane digunakake ing sistem biasa.Nanging apa sing ...

Windows 11 wis metu saiki: iki sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nganyarke

OS anyar Microsoft bisa diinstal saiki, nanging ana sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti… Windows 11 review: Kita seneng nanging sampeyan ora kudu nganyarke saiki Tanggal rilis: 5 Oktober 2021 Rega: Nganyarke gratis kanggo pangguna Windows 10 sing wis ana Cara nginstal Windows 11 Antarmuka ngganti...

  • Eksportir Kualitas Cina